Ο Παιδικός σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Παιδικής Πολιτείας είναι χτισμένο σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Παιδικής Πολιτείας δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές εξυπηρετώντας τις παιδαγωγικές χρήσεις του Σχολείου.

Οι άνετοι χώροι του είναι διαμορφωμένοι κατά τέτοιο τρόπο που να διευκολύνουν την ελεύθερη κίνηση και το παιχνίδι των παιδιών. Οι αίθουσες του σχολείου μας είναι φωτεινές, χαρούμενες, λειτουργικές και άνετες. Το σχολείο έχει επίσης θέατρο, αίθουσα μουσικό-κινητικής και πολλαπλών δράσεων, κουζίνα και τραπεζαρία.

Η Παιδική Πολιτεία έχει επίσης παιδική Βιβλιοθήκη για δανεισμό και ανάγνωση κατάλληλα επιλεγμένων βιβλίων ή παιχνίδι με τους υπολογιστές. Εκεί διοργανώνονται αφηγήσεις, συναντήσεις με σημαντικούς συγγραφείς και άλλες πολιτιστικές δράσεις. Όλος ο χώρος έχει άμεση πρόσβαση στην κεντρική πλατεία, στην αυλή, στο λόφο, στο εκκλησάκι και στην παιδική χαρά. Τα μεγάλα δέντρα, το γκαζόν δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για άμεση επαφή των παιδιών με τη φύση.

Εσωτερικοί χώροι

Εξωτερικοί χώροι

Pin It on Pinterest

Share This